Головна » 2014 » Червень » 16 » Мальдівські острови, деякі факти.
01:25
Мальдівські острови, деякі факти.

Мальдівська Республіка - одне з найбільш чудових місць Індійського океану, розташована в його екваторіальних водах. Вона займає 26 атолів, до складу яких входить близько 1200 невеликих коралових острівців. Плануючи поїздку в цю державу, важко зробити вибір, на якому з атолів зупинитися, так як кожен з них по-своєму унікальний і прекрасний.

Мальдівські острови, деякі факти.Коралловие рифи ваблять до себе своїм таємничим і неповторним за красою виглядом туристів з різних країн світу протягом багатьох десятиліть. Тут вони шукають єднання з природою, спокій, тишу і усамітнення. Природні ландшафти Мальдівських островів приваблюють своєю первозданністю, чистотою, барвистістю і нескінченністю. У цьому місці Індійського океану вода особливо прозора і різнокольорові коралові рифи з корінними підводними мешканцями добре проглядаються крізь водну товщу, не перестаючи дивувати своєю витонченістю, витонченістю і казковою красою. Незаймані пляжі з приємним на дотик піском, зарості пальм, і зачаровує спів тропічних птахів створюють особливу атмосферу добра і любові, куди хочеться повернутися знову і знову.

Спекотна погода тримається на островах весь рік, а температура повітря коливається в межах від 17 градусів в зимовий час до 32 навесні і влітку. Це дозволяє активно приймати туристів протягом усього року. Вирушаючи за путівкою на Мальдівські острови, можна зупиниться на одному з 88 островів, які мають курортну зону, а місцеві жителі населяють 201 острів. Острови підносяться над рівнем моря тільки на кілька метрів. Їх площа різна - це можуть бути невеликі острови, завдовжки до 200 м2, а деякі з островів досягають у довжину і до 2 тис. кілометрів. Всі коралові острови мають плоский рельєф, що повністю виключає наявність річок та пагорбів.

Мальдівські острови, деякі факти.Местное населення Мальдівських островів трепетно ​​ставляться до навколишньої природи, і всіляко намагається зберегти її первозданну красу і чистоту.

Ці острови прекрасно підходять для весільної подорожі. Тут немає суєти, бурхливого ритму життя, а тільки спокій, тиша і повна умиротворення.

Любителям екстремальних розваг краще зупинити свій вибір на коралових островах. Там є всі умови і можливості для активного відпочинку. Заняття підводним плаванням в районі коралових рифів таїть у собі певну небезпеку, але прагнення помилуватися екзотичними мешканцями морських глибин, побувати в підводних печерах і з близької відстані помилуватися кораловими садами вище за будь забобонів і страху. Здійснюючи морську подорож, можна зустріти зграйку дельфінів, мирно пустуючих неподалік, або побачити на власні очі справжню морську черепаху.

Переглядів: 553 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: