Головна » 2014 » Червень » 15 » Найбільш популярні пам'ятки Пекіна
23:38
Найбільш популярні пам'ятки Пекіна

Сьогодні в Китаї хоче побувати кожна сучасна людина в нашій країні і це факт. Мабуть немає  навіть такої людини, яка не мріяла би побувати в такій легендарній країні як Китай, і більше того, ніхто напевно не відмовився б від поїздки в Пекін - в місто, де збуваються всі мрії.

Ну ось, нарешті прийшла пора відправитися в подорож по Китаю, і звичайно ж без відвідування Пекіна тут не обійтися, однак, назріває лише одне питання: що подивитися в Пекіні? Втім, в цьому питанні немає нічого дивного. Вибравши тур по Китаю, і зокрема по Пекіну, треба само собою вирішити питання маршруту. Що ж, насправді все досить-таки просто, адже в Пекіні, куди не відправили, навколо одні пам'ятки. Втім, ми далі наведемо вам в приклад найбільш відвідувані і популярні пам'ятки Пекіна.

- Заборонене місто - тут повинен побувати кожен поважаючий себе чоловік, який приїхав відпочивати в Китай. Цей великий палацовий комплекс, є чи не найголовнішою визначною пам'яткою Пекіна.

- Національний музей Китаю - це самий знаменитий музей в усьому світі, і хочеться відзначити, цей музей є володарем світового рекорду за відвідуваністю. Тут історія Китаю об'єднана з музеєм китайської революції, і повірте на слово, тут точно є на що подивитися.

- Літній імператорський палац - в цьому місці розсіюються всі погані емоції, і весь негатив, набравшийся в душі людини. Атмосфера тут така, що буквально з перших хвилин відчуваєш справжнісіньку свободу.

Крім того, є й безліч інших визначних пам'яток, таких як храм великого дзвону, храм Конфуція, храм Неба, Юаньмінюань і Юнхегун, і повірте, кожну з цих пам'ятки потрібно відвідати в обов'язковому порядку, так що не втрачайте часу дарма, і відразу ж вирушайте до першій же найближчій пам'ятки.

Переглядів: 577 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: