Головна » 2014 » Червень » 16 » Туризм - хобі сучасної цивілізації
01:28
Туризм - хобі сучасної цивілізації

Сучасний світ вже важко навіть уявити без такого поняття як «туризм». Сьогодні практично кожна друга людина, по праву може називатися туристом, що і не дивно. Постійна суєта і запиленість сучасних міст, вічні турботи і нервові розлади через роботи - все це призводить до того, що людина отримав довгоочікувану відпустку тільки і мріє про те, щоб виїхати подалі від рідного дому, щоб відпочити десь на березі теплого пляжу, іскупнуться в кристально-чистій воді і забути про тих негараздах, які чекають його в повсякденному житті.

Втім, все це отже зрозуміло, а тому ми не будемо витрачати час на зайві міркування. І відразу перейдемо до основної теми нашої статті, а саме, до так званого «топу» країн, в які варто вирушити на відпочинок в 2014 році.

ТОП країн для туризму на 2014 рік

Індонезія - сьогодні ця країна займається почесне перше місце, і не тому що сюди щороку відправляється на відпочинок далеко не одна тисяча туристів, а тому що саме тут вас чекає по-справжньому ефективний і привабливих відпочинок, особливо на такому знаменитому курорті як «Балі», де на даний момент туристична сфера розвивається з неймовірною швидкістю.

Домініканська республіка - якщо торік про цю країну взагалі мало де згадувалося, то в 2014 році, на думку більшості експертів, дана країна буде користуватися воістину великим попитом серед туристів. Пунта-Кана, Бока-Чіка, Хуан-Доліо - всі ці курортні місця чекають вас у свої обійми вже сьогодні.

Мальдіви - тури на Мальдіви сьогодні користуються просто неймовірною популярністю, як втім і протягом усіх попередніх років. Безліч розваг, чисті пляжі і кришталева вода, красиві заходи сонця і світанки - все це доступно кожному вже сьогодні. До речі кажучи, ознайомитися з найбільш популярними турами на Мальдіви, ви можете на сайті http://hottours.in.ua/.

Таїланд - ця країна користується популярністю протягом багатьох років, і в 2014 році, на думку більшості експертів в галузі туризму, популярність на впаде ні на пункт. Сьогодні більшістю агентств вже пропонується безліч самих різних турів на такий курорт в Таїланді як Паттайя.

Ну і під кінець, хотілося б відзначити ще й те, що не спаде популярність і таких курортних країн як Іспанія, Італія, Японія і Греція, так що якщо ви хочете красиво, і що не менш важливо, ефективно відпочити, бажаємо вам приємної подорожі, подорожі, яка ще довго буде спливати у ваших найприємніших спогадах.

Переглядів: 556 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: