Головна » 2014 » Червень » 15 » Відпочинок у Сінгапурі
23:33
Відпочинок у Сінгапурі

Сьогодні повсюдні туроператори пропонують неймовірно широкий асортимент всіляких турів в самі різні країни світу, проте в більшості випадків, прислухаючись до яскравого оповіданням агента по турах про переваги поїздки до Туреччини, Єгипту чи Італію, мало хто дослуховує весь список можливих курортів. Так наприклад, рідко хто оглядає весь список можливих путівок до легендарного Сінгапуру, відпочинок в якому насправді в рази перевершує більшість сучасних курортів.

Отже, чим же взагалі крім звичайного відпочинку, можна зайнятися в Сінгапурі? Все насправді досить просто. Насамперед, вибравши тур в Сінгапур, обов'язково продумайте свій маршрут по визначних пам'ятках цієї місцевості. Ми ж рекомендуємо вам в першу чергу відвідати наступні місця:

- Річка Сінгапур - прогулявшись вздовж цієї загадкової річки, в якій дуже багато всілякими ресторанами на воді, архітектурними пам'ятками, романтичними човниками і магазинами, ви знайдете таку кількість приємних спогадів, про який раніше напевно навіть і не здогадувалися;

- Острів Сентоза - цьому острову належить право називатися самою справжньою пам'яткою Сінгапуру. Ласкаві промені сінгапурського сонечка, гарні пляжі, приємний на дотик пісочок, просто неймовірна кількість всіляких розваг і дивно приємна атмосфера - все це лише частина тих переваг, якими володіє цей невеликий острівець.

- Знамениті парки Сінгапуру. Парки Сінгапуру сьогодні відомі всьому світу не з чуток. Легендарний Ботанічний сад, знаменитий сад Орхідей, парк Птахів, Зоопарк Сінгапуру - всі ці місця повинен однозначно відвідати кожен приїхав сюди відпочивати чоловік.

Загалом, сподіваємося ви зробите правильний вибір, так що бажаємо вам приємного і яскравого подорожі по Сінгапуру!

Переглядів: 599 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: